Onderwijs-centrum voor weeskinderen

MDTP in samenwerking met stichting al-Yateem

MDTP staat op het punt iets groots te realiseren. We hebben plannen om een warme en gastvrije plek op te zetten waar een groot aantal weeskinderen terechtkan. Hier kunnen ze niet alleen na schooltijd extra begeleiding en bijlessen krijgen, maar ook deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.

Denk bij deze activiteiten aan leuke knutselprojecten, verschillende spelletjes en het ontwikkelen van computervaardigheden. Het is echt belangrijk dat we van plan zijn om alle lessen op video op te nemen. Zo kunnen zelfs leerlingen die niet in de buurt wonen, toch profiteren van wat we te bieden hebben.

Voor dit ambitieuze project is jouw steun onmisbaar. Samen kunnen we een aanzienlijk verschil maken in het leven van deze kinderen.Laten we samenwerken om dit initiatief tot een groot succes te maken!

Beter onderwijs

We zijn vastberaden om dit jaar een structurele bijdrage te leveren. We streven ernaar een speciale plek te creëren waar een brede groep weeskinderen kan samenkomen voor educatieve ondersteuning en tegelijkertijd kan genieten van een diversiteit aan naschoolse activiteiten. Deze variëren van creatieve workshops tot sport en het ontwikkelen van digitale vaardigheden. Het opnemen van de lessen zorgt er bovendien voor dat ook kinderen die verder weg wonen, toegang hebben tot ons onderwijsaanbod. Voor de realisatie van dit waardevolle project hebben we uw hulp hard nodig.

Onze Ambitie dit jaar:

  1. Doel: Een stap verder gaan in onze inzet door het oprichten van een faciliteit waar weeskinderen toegang hebben tot naschoolse begeleiding, bijlessen en diverse activiteiten.
  2. Activiteiten: Creatieve knutselprojecten, diverse spelletjes, ontwikkeling van computervaardigheden.
  3. Innovatie: Alle lessen worden op video opgenomen, en lessen worden gelivestreamd om toegankelijkheid voor leerlingen op afstand te garanderen.

Waarom Dit Project?

Na succesvolle voorgaande initiatieven, streven we ernaar om een blijvende impact te maken door een centrale locatie voor educatieve ondersteuning te creëren.

De opbrengsten zullen worden aangewend voor:

  1. De huur van een geschikte locatie.
  2. Aanschaf van schoolmaterialen.
  3. Vergoeding voor leraren.
  4. Voorziening van eten en drinken.
  5. Dekking van overige essentiële kosten.

Doneer voor het onderwijs-centrum

€8.530 van €15.000 opgehaald
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €20

Scroll naar boven